Dansmix Volwassenen

Dansmix voor volwassenen, wil jij een:

–        Mix van verschillende stijlen   

–        Sportieve dans uitdaging

–         Investering in jezelf

–         Gezelligheid en plezier

Maak in 10 lessen kennis met verschillende dansstijlen waaronder modern, hiphop en jazz. Voor iedereen wat wils, ontdek welke stijl bij jou past. Verschillende stijlen, conditietraining, spieropbouw en ontspanning. En dat allemaal in één les met een heleboel gezelligheid! Waarom zou je het niet doen? Even weg uit de dagelijkse sleur van je werk, kids en alles wat je moet. Hier hoef je even helemaal niks behalve genieten van de tijd voor jezelf.

Je bent van harte welkom op donderdagavond van 20 – 21 uur, 10 danslessen voor € 75,-. Ik zeg doen!

Bang dat je niet kan dansen? Ik beloof je dat iedereen kan dansen. Een gepaste uitdaging voor jou want door de intieme lessen is er persoonlijke aandacht voor iedereen! Het gaat immers om het plezier in het dansen, perfect uitvoeren; waar is dat voor nodig?!

Voor het geld moet je het niet laten, want het is echt de investering waard! En weet je, niet geprobeerd is een gemiste kans voor jou en mij;)

Hoe ziet zo’n les er dan uit? We warmen eerst onze spieren op, we werken aan onze spieropbouw en uithoudingsvermogen. Even heerlijk stretchen en relaxen om vervolgens vol energie aan een nieuw stuk dans te beginnen. We sluiten de les af met een cooling down. Na en voor de les is er tijd om lekker bij te kletsen.

Nog steeds niet overtuigd? We willen allemaal sportief bezig zijn er erbij horen. Alleen naar de sportschool gaan is leuk en fijn maar in deze lessen help je elkaar naar een hoger niveau. Samen sta je sterker en dat is echt zo. Elke week op een vaste tijd, lekker sportief bezig zijn. Dat wil jij toch ook?

Ik kijk er naar uit om je met mijn enthousiasme en positieve energie, jezelf te laten zijn en te ontwikkelen. In de volwassenen lessen draait het om jou en om de dans. Ik zie je graag in de dansles!

Contact

Leslocatie

Schroeder van der kolklaan 1 3734VH Den Dolder

Contactgegevens

info@dansstudio-improve.nl
06 - 51651157

Gegevens

Kvk: 70108021
IBAN: NL 78 INGB 0656 9838 84

Social media

Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.